OUD – Home

[vc_column_text pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”3/4″ el_position=”first”]

Samen met de patiënt streven naar een goede behandeling en een zo snel mogelijke revalidatie is niet enkel mijn job, maar ook mijn passie. Kinesitherapie doe je niet alleen, maar onder professionele begeleiding, zodat je alles kan halen uit de capaciteiten die je bezit.

In 2014 studeerde ik af als master in de motorische revalidatie en kinesitherapie, met als specialisatie ‘neuromotorische revalidatie’. Dit deed ik aan de KU Leuven. Met de ervaring van stages in zowel binnen- als buitenland (Duitsland) op zak, startte ik meteen als zelfstandig kinesitherapeut in kinepraktijk Persoons te Wilsele, waar ik tot 15 augustus 2017 werkzaam was.

In januari 2015 startte ik als wetenschappelijk medewerkster aan de KU Leuven o.l.v. Prof. A. Nieuwboer, waarbij ik twee dagen per week ondersteuning gaf bij onderzoek in verband met de ziekte van Parkinson. Dit was een zeer aangename en leerrijke ervaring, maar na een jaar besloot ik om me toch meer te richten op het behandelen van patiënten, waardoor ik in januari 2016 in een praktijk te Blanden ben beginnen werken.

Ondertussen heb ik de tweejarige postgraduaat opleiding tot gespecialiseerde bekkenbodemtherapeut afgerond en zal me hierin blijven verdiepen om deze populatie op de beste manier te kunnen helpen.

 

In februari 2018 ga ik van start met mijn eigen praktijk in Wespelaar. Hier zal ik me voornamelijk focussen op pelvische reëducatie, perinatale kinesitherapie en neuromotorische revalidatie. Voor afspraken kan u me reeds contacteren.

Tevens blijf ik vanaf februari 2018 twee dagen werkzaam in de praktijk te Blanden.

 

In de korte tijd sinds mijn afstuderen heb ik al meerdere bijscholing gevolgd:

* 2015 – Basis Bobath cursus voor volwassenen
* 14/11/2015 – Neuromusculaire patiënten: de respiratoire behandeling in de praktijk
* 6-7/10/2016 – Disturbed Bladder
* 10/12/2016 – MiniClinic : Kinetic Control oplossingen en manuele therapeutische aanpak bij een patient met lumbo-pelvische klachten.
* 2016-2017 – Bijzondere bekwaamheid in de pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie
* 28-30/09/2017 – Coccydynie vanuit een musculoskeletale approach

[/vc_column_text] [box type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1/4″ el_position=”last”]

Jorien

Wie? Jorien Schroeven
Wat? Zelfstandig kinesist
Waar? Blanden en Wespelaar
Wanneer? Maandag- vrijdag

Specialisatie? Neurologische revalidatie, bekkenbodem reëducatie, perinatale kinesitherapie

[/box]