Foto Jorien

Jorien Schroeven

Ik ben kinesitherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemreëducatie en perinatale kinesitherapie en in neuromotorische revalidatie. Door deze twee heel uiteenlopende specialisaties, heb ik een fijne en boeiende afwisseling in mijn werk.

In mijn vrije tijd vervoeg ik de dwarsfluit pupiter in het Alumni Harmonie Orkest van de KUL, waar ik tevens in het bestuur zit. Verder doe ik op maandag mee aan de Bootcamp in Haacht en proberen we af en toe wat cultuur op te doen. Afspreken met vrienden staat ook vaak op de agenda.

Daarnaast ben ik mama van twee prachtige dochters, Merel en June! Onze derde kleine spruit wordt verwacht in maart.

Marion-Geys

Marion Geys

Ik ben kinesitherapeute gespecialiseerd in neurologische en pediatrische aandoeningen. Al vanaf ik klein was wist ik dat ik met kinderen wou werken en dat blijkt ook echt iets voor mij te zijn. Tijdens mijn opleiding en stages groeide mijn interesse in de neurologische revalidatie, werken met deze patiënten geeft mij voldoening. Naast mijn werk in de praktijk werk ik in een school voor buitengewoon onderwijs.

In mijn vrije tijd geef ik zwemlessen aan kinderen. Daarnaast leef ik mij uit tijdens het dansen en ga ik veel wandelen met mijn favoriete viervoeter Roo. Actieve vakanties naar de bergen (winter of zomer) staan altijd hoog op mijn wensenlijstje.

Foto Charlotte Deschacht

Charlotte Deschacht

Vanaf februari zal ik klaar staan om Jorien te vervangen als bekkenbodemtherapeut in haar pratijk, zo kan zij met een gerust hart op bevallingsverlof gaan.
Ik heb 17 jaren ervaring als kinesitherapeut met focus op de perinatale kinesitherapie. Bekkenbodemreëducatie heeft mij altijd geboeid en zal me altijd blijven boeien. Na een onderbreking van meerdere jaren door verhuis naar het buitenland, is het nu weer tijd om de draad op te pikken en me met hart en ziel weer te smijten in dit vak. Ik zal van februari tot en met mei op maandag en donderdag aanwezig zijn in de praktijk.

In mijn vrije tijd hou ik van koken, tuinieren, creatief bezig zijn, skiën, hardlopen, yoga en pilates.